Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@23:44:24 GMT

افزونه یا پلاگین وردپرس چیست؟ و چه کاربردی دارد

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۷۵۱۸

افزونه یا پلاگین وردپرس چیست؟ و چه کاربردی دارد

در ابتدا با تعریف ساده از افزونه و پلاگین (Plugin) شروع کنیم. افزونه وردپرس یا همان پلاگین های وردپرس نرم افزارهای جانبی هستند که سیستم مدیریت محتوا، وردپرس، نصب می‌شوند. افزونه ها مکمل سیستم مدیریت ورپرس هستند چرا که این نرم‌افزارها امکانات و قابلیت‌هایی بخصوصی را به وردپرس اضافه خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دانشجویار، در ابتدا لازم می‌دانم در صورتی که به یادگیری افزونه نویسی با وردپرس علاقه مند هستید حتما آموزش فوق العاده افزونه نویسی با تدریس مهندس حامد مودی را در سایت دانشجویار مشاهده کنید:

https://dnjy.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir/Uxvj

احتمالا تا اکنون با وردپرس کار کرده باشید و یا نام آن را شنیده باشید و به یادگیری وردپرس علاقه مند هستید، وردپرس یک برنامه تحت وب است که به کمک آن قادر خواهید بود تا سایت خود در زمینه های متفاوت با آن طراحی کنید. اما این سیستم به صورت کلی نیاز شما را برطرف خواهد کرد، اما در ادامه کار مطمنا نیاز به امکانات و ویژگی هایی خواهید داشت که وردپرس به صورت مستقیم در اختیار شما قرار نخواهد داد. به همین منظور شما برای دسترسی به امکانات مد نظر خود باید از پلاگین های وردپرس استفاده کنید.

همانطور که بیان شده پلاگین‌های وردپرس نرم‌افزارهای جانبی هستند که شما را در طراحی وب سایت توسط وردپرس توانمندتر خواهند کرد.

انواع افزونه های وردپرس

 افزونه یا همان پلاگین‌های وردپرس به صورت کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند، رایگان و غیر‍‌ رایگان. در طراحی وب سایت و بعد از طراحی وب سایت توسط وردپرس شما قادر خواهید بود که از هر یک از این دسته بندی ها استفاده کنید. اما این نکته را هم باید مد نظر داشته باشید که، بعد از دانلود افزونه و نصب آن در وب سایت خود، افزونه نصب شده یک سری کدهای برنامه نویسی شده به صفحات مختلف سایت شما، الخصوص صفحه اصلی وب سایت اضافه خواهد شد.  با توجه به مورد گفته شده باید در صحت استفاده از افزونه و دانلود نصب آن دقت کنید. چرا که شما به صورت مستقیم به سورس کد استفاده شده شاید دسترسی نداشته باشید و اگر هم دسترسی پیدا کنید، از محتوای و مفهوم کدهای درج شده فهمی نخواهید داشت.

پس باید از افزونه‌هایی استفاده کنید که حاوی کدهای مخرب نباشد که اگر غیر از این باشد متحمل ضرر خواهید شد.

نحوه استفاده از پلاگین‌های رایگان وردپرس

پلاگین‌های رایگان وردپرس شاید تا حدودی نیاز شما را برطرف کند اما هیچ گاه تمام نیاز و خواسته شما را برطرف نخواهند کرد چرا که در افزونه های رایگان شما بسیاری از قابلیت‌های افزونه های غیر رایگان یا پولی را نخواهید داشت.

علاوه بر آن در افزونه های رایگان، بنا بر رایگان بودن آن شاید عده ی زیادی از کاربران تمایل به استفاده از پلاگین‌ها را داشته باشند که در این صورت فرصت برای سودجویان و هکران فراهم خواهد شد که با ساخت و برنامه ریزی افزونه و درج سورس کدهای مخرب به نحوی که غیر قابل تشخیص باشد استفاده کنند که در این بین شما کاربری که از این افزونه ها استفاده کرده‌اید ضرر خواهید کرد.

برای مقابله با مطلب بیان شده، شما در هنگام دانلود فایل زیپ افزونه باید به مرجع دانلود اطمینان حاصل کنید، سپس اقدام به دانلود پلاگین کنید. راه حل دیگری نیز برای برطرف کردن این مورد وجود دارد اما شاید هر شخصی قادر به استفاده از این راه حل نباشد.

راه حل دوم، اگر که شما کمی با دانش برنامه نویسی و چه بهتر که بادانش افزونه نویسی وردپرس آشنا باشید این توانایی را خواهید داشت که سورس کدهای موجود در پلاگین را بررسی کنید و از وجود کدهای مخرب و کدهای شک برانگیز جلوگیری کنید. حتی این توانایی را بدست خواهید آورد که افزونه ها را برای خود شخصی سازی کنید و در جهت کار خود از آن استفاده کنید و تغییراتی در آن نیز بدهید.

معرفی مهم‌ترین و ضروری ترین افزونه‌ های وردپرس که باید حتما آن را نصب کنید

قطعا شما در چه در حین طراحی وب سایت و چه بعد از طراحی وب سایت نیاز به استفاده از افزونه های متنوعی را خواهید داشت. اما یک سری از پلاگین‌های وردپرس نیز هستند که برای هر وب سایتی لازم و ضروری است که در ادامه به معرفی مهم ترین آن ها خواهیم پرداخت.

افزونه Yoast seo

این افزونه با نصب بیش از 5 میلیون کاربری از کاربردی ترین و بهترین افزونه‌های وردپرس می‌باشد. به کمک این افزونه خواهید توانست که وضعیت سئو مطالب خود را بررسی کنید. تاکنون بسیاری از وب سایت ها توانسته‌اند که به کمک این پلاگین رتبه خود در گوگل را افزایش دهند.

پلاگین mailchip

این افزونه با نصب بیش از 2 میلیون کاربر، شما را در دریافت ایمیل کاربران و پاسخ به آن و ارسال خبرنامه ها کمک بسیاری خواهد کرد.

پلاگین woocammerce

این پلاگین از مهم‌ترین افزونه ها برای فروشگاه سازهای آنلاین است. به کمک این پلاگین تمامی امکانات و نیاز شما را برای ساخت یک فروشگاه آنلاین برطرف خواهد کرد.  از جمله توانمندی هایی که بعد از نصب این افزونه در دست خواهید داشت می‌توان به شخصی سازی صفحات محصول، امکان ویرایش و تغییر هر محصول، امکان مشخص کردن نحوه پرداخت و بسیار از موارد دیگر اشاره کرد.

پلاگین Elementor

افزونه Elementorدر سال 2020 محبوب ترین افزونه از نظر کاربران معرفی شد. این افزونه یک صفحه ساز قدرتمند در طراحی صفحات وب سایت است که بیش از 5 میلیون کاربراز آن استفاده کرده اند و بسیار از این افزونه راضی بوده اند.

در پایان، افزونه های وردپرس مشابه با ابزار های قدرتمند بنابر نوع افزونه هستند که قادراند شما را طراحی، پشتیبانی و ارائه خدمات هر چه بهتر به کاربران یاری کنند. افزونه یا پلاگین جزئی جداناپذیر از وب سایت‌ها هستند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وردپرس طراحی سایت با وردپرس پلاگین های وردپرس طراحی وب سایت استفاده کنید پلاگین ها افزونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۷۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد

ایسنا/مرکزی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با اشاره به اینکه جهش تولید با دانشگاه‌های مهارت محور محقق خواهد شد، گفت: گفتمان‌سازی و جریان‌سازی جوامع دانشگاهی عامل مهمی در تحقق شعار سال است.

علیرضا نظام‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا به نقش جوامع دانشگاهی در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت و افزود: نخستین ماموریت جوامع دانشگاهی در تحقق شعار سال، گفتمان‌سازی در حوزه شعار سال و تبدیل کردن آن به گفتمان غالب کشور است.
وی با تاکید بر اینکه تعامل جوامع دانشگاهی با صنعتگران بسترساز جهش تولید است، افزود: نامگذاری سالیان متمادی با مضامین اقتصادی بیانگر آن است که اقتصاد اصلی‌ترین مسئله کشور است و دانشگاهیان می‌توانند در ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه بسترساز تحقق شعار سال باشند.
وی بیان کرد: برخورداری دانشگاه‌ها از نیروی متخصص و دارای بار علمی غنی در رشته‌های مرتبط با صنعت می‌تواند منجر به تبادل اطلاعات علمی و توانمند شدن نیروی کار شاغل در صنایع باشد.
نظام‌آبادی همچنین شناسایی نیروی کاری که دنبال مهارت‌افزایی است را از دیگر الزامات تحقق شعار سال دانست و گفت: جهت‌دهی افکار جوانان و آگاهی‌بخشی به آنان به همراه ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با شغلی که انتخاب می‌کنند و بهره‌گیری از ظرفیت اساتید مهارتی و دست به آچار می‌تواند موجب توانمند شدن نیروی کار شده و در نهایت باعث جهش در تولید شود.
وی با اشاره به اینکه تاکید رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم بسیار دقیق و داهیانه است، تصریح کرد: بدیهی است که مشارکت جوامع دانشگاهی، نخبگانی، کارشناسان و آحاد مختلف مردم زمینه‌ساز تحقق شعار سال خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه هیچ مانع و محدودیتی برای تحقق شعار سال وجود ندارد، گفت: تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارتباط موثر دانشگاه و صنعت و هدفگذاری و تدوین راهبردهای تحقق شعار سال موجب تسریع در عملیاتی شدن آن خواهد شد.
نظام‌آبادی در ادامه، با اشاره به تقسیم بندی دانشگاه‌ها به نسل‌های آموزشی، پژوهشی و تلفیقی از آموزش و پژوهش گفت: فعالیت دانشگاه در نسل چهارم مبتنی بر بکارگیری این تلفیق در بحث اشتغالزایی و کارآفرینی است و دانشگاه جامع علمی کاربردی در نسل چهارم قرار دارد و از تلفیق آموزش و پژوهش در کارآفرینی و اشتغال جوانان استفاده می‌کند.
وی با اشاره به اینکه به صرف انجام آموزش محض و غیر هدفمند راهی به جایی نخواهیم برد چراکه در این صورت بدون توجه به نیاز آینده، آموزش را معطوف به موضوعات عملی در دل صنعت، کشاورزی و ... می‌کنیم، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی، هدفمند و آینده‌نگر با بکارگیری اساتید کاملا مهارتی و آچار بدست در محیطی کاملا مهارت محور به دنبال ارائه خدمت است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی تصریح کرد: با استقرار مراکز علمی و کاربردی در مجاورت صنعت به عنوان مغز متفکر، مجموعه صنعتی از اطلاعات علمی و تخصصی دنیا آگاهی پیدا کرده و تولید هدایت می‌شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در کشورهای توسعه‌یافته نیروی متخصص عامل پیشرفت است، افزود: دانشگاه علمی کاربردی زمینه‌ساز پیشرفت است و در این دانشگاه بر خلاف سایر دانشگاه‌ها ۷۰ درصد سرفصل‌ها عملی و ۳۰ درصد تئوری است که بیانگر نیاز هدفمند کشور است.
وی بیان کرد: دانشگاه جامع به درستی به دنبال افزایش نرخ اشتغال و کارآفرینی است و افزون بر ۷۰ درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار شده یا کارآفرین شده‌اند و بنا داریم که دانشگاه تبدیل به یک مرکز اشتغال‌زایی شود.
نظام آبادی با تاکید بر اینکه اگر دانشگاه‌ها به مقوله اشتغال نگاه جدی داشته باشند، جهش واقعی در تولید ایجاد خواهد شد، افزود: نگاه دانشگاه به تولید باید مبتنی بر افزایش اشتغال باشد و جوامع دانشگاهی نظیر مرکز علمی کاربردی باید به یک مرکز اشتغال‌زا تبدیل شود. اگر این نگاه عملیاتی شود بخش اعظمی از فارغ التحصیلان جذب بازار کار خواهند شد، علاوه بر آن نیروی انسانی شاغل در واحدهای تولیدی و صنعتی وارد دانشگاه شده و پس از کسب مهارت و توانمند شدن با انگیزه بیشتری در سنگر تولید خدمت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه باید به یک هاب آموزشی تکنسین‌ها و کارشناسان کاملا مهارتی تبدیل شود، افزود: ورود تخصصی و مهارتی به موضوع کار و تولید موجب خواهد شد که به توفیقات بسیاری دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه افزون بر دو هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی در استان مرکزی فعالیت دارند، گفت: قریب به ۴۰ درصد صنایع استان مرکزی با کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت اسمی فعالیت می‌کنند و تقریبا ۱۰ درصد صنایع استان با ظرفیت ۷۰ درصدی فعالیت دارند که لازم است کلینیک‌های صنعتی از دل جوامع دانشگاهی نظیر مراکز علمی و کاربردی بیرون بیایند و با بررسی موانع پیش رو به صورت علمی، ظرفیت تولید را افزایش دهند تا جهش در تولید استان مرکزی به عنوان قطب صنعت کشور محقق شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فال شمع روزانه برای متولدین ماه‌های مختلف امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • امین اسماعیل‌ نژاد: تیم آینده من؟ چیزی نمی گویم، سورپرایز خواهید شد!
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • تفال به حافظ دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد...
  • جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)
  • فال شمع روزانه برای متولدین ماه‌های مختلف امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳