Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@01:10:18 GMT

ضرورت آپدیت به موقع و بروز بودن سایت‌های وردپرسی

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۳۰۶۳

ضرورت آپدیت به موقع و بروز بودن سایت‌های وردپرسی

در رابطه با مزایای استفاده از سیستم‌های آماده نظیر وردپرس برای راه‌اندازی وبسایت آنلاین، بسیار گفته شده است و حتما بسیار شنیده‌اید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ژاکت، مزایایی از جمله هزینه پایین و زمان راه‌اندازی کم در مقایسه با سایر روش‌های طراحی سایت آنقدر قانع کننده است که تا این لحظه بیش از ۳۵ درصد از سایت‌های جهان فقط با وردپرس راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بین سیستم‌های آماده نیز وردپرس پیشتاز است و سهم حداکثری از استقابل کاربران را به خود اختصاص داده است. سیستم‌های آماده مدام درحال آپدیت هستند. به طور خاص در این متن در رابطه با بروزرسانی وردپرس صحبت خواهیم کرد.

ضرورت آپدیت به موقع وردپرس

اینکه وردپرس یک سیستم متن باز است و مدام در حال توسعه است از مزایای آن به حساب می‌آید ولی همین مسئله ممکن است یک تهدید جدی برای صاحبان سایت‌های اینترنتی باشد. تاکنون بارها پیش آمده که در یک ورژن از یک افزونه یا قالب و یا حتی در یک نسخه از هسته اصلی وردپرس وجود یک باگ امنیتی منجر به سو استفاده هکرها شده است. البته این موضوع چندان نگران کننده نیست. چرا که اگر همیشه افزونه ها و قالب سایت‌تان را بروز نگه دارید حتی اگر باگی نیز شناسایی شود در همین آپدیت ها سریعا رفع می‌گردد.

جدای از این مسئله، سازگاری افزونه ها و قالب ها نیز در همین آپدیت ها صورت می پذیرد. یک سایت از یک قالب وردپرس و چندین افزونه که توسعه دهندگان آن ها از نقاط مختلف جهان هستند تشکیل شده است. در نظر بگیرید یکی از امکانات پایه ای سایت شما مثلا فروش محصولات بر مبنای یکی از این افزونه‌ها، پایه‌ریزی شده باشد. حال چنانچه بروزرسانی قالب فروشگاهی شما، یک ناسازگاری با افزونه کلیدی شما بوجود آورد، عملا قسمت فروش شما مختل می شود. لذا همواره باید نسبت به آپدیت سریع محصولات وردپرسی اقدام کرد تا از چنین ناسازگاری های ناخواسته جلوگیری گردد.

بروز رسانی وردپرس به روش دستی متداول‌ترین روش آپدیت قالب و افزونه

صاحبان سایت‌ها در ایران اکثرا با روش دستی افزونه و قالب های خود را آپدیت می‌کنند. بدین صورت که یکبار فایل جدید را دانلود و یکبار در سایت آپلود می‌کنند که این پروسه نیازمند صرف زمان، حوصله و دقت است. وجود یک زیرساخت قوی و مطمئن برای ارائه آپدیت خودکار همواره جز نیازهای اساسی جامعه وردپرسی ایران بوده است. در جهان محصولات وردپرسی که توسط مارکت انوتو منتشر شده اند اکثرا توسط زیرساخت همین مارکت از آپدیت خودکار برخوردارهستند. ولی به دلیل شرایط تحریم ایرانی ها امکان استفاده از خدمات این مارکت را ندارند.

بروز رسان هوشمند ژاکت بستر مطمئن آپدیت خودکار افزونه و قالب وردپرس

خوشبختانه مارکت ژاکت توانسته است ویژگی آپدیت خودکار قالب و افزونه وردپرس را ارائه کند. در کنار وجود یک زیرساخت قوی و باسرعت برای این فرآیند، موضوع اطمینان و امنیت نیز اهمیت دارد. چرا که در بستر آپدیت خودکار، به جهت دسترسی ایجاد شده به سایت کاربر هر فایل و پوشه‌ای را می‌توان در سایت مقصد بارگزاری نمود. لذا به هر بستری نمی‌توان برای آپدیت خودکار اعتماد کرد. خوشبختانه ژاکت یکی از معتبرترین مارکت محصولات وردپرسی در ایران است که تمامی مجوزهای لازم را از نهادهای قانونی کسب کرده و تاکنون بیش از ۱۰۰،۰۰۰ سایت ایرانی از محصولات ژاکِت روی سایت خود استفاده کرده اند. از این رو با اطمینان می‌توانید از آپدیت خودکار ژاکِت استفاده کنید.

بروزرسان هوشمند ژاکت چگونه کار می‌کند؟

برای استفاده از آپدیت خودکار ژاکت کافیست افزونه بروزرسان هوشمند ژاکت را به رایگان نصب نمایید. پس از آن می‌توانید هر محصولی که از ژاکت تهیه کرده‌اید با یک دکمه در پیشخوان وردپرس خود در عرض چند ثانیه آپدیت کنید.

همیشه احتیاط حرف اول را می زند

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که در هنگام آپدیت قالب یا افزونه، سایت شما به دلیلی با مشکل مواجه یا از دسترس خارج شود. در اینگونه موارد بالاجبار باید تا شناسایی و رفع مشکل، بروزرسانی خود را کنسل و نسخه قبلی فایل بروز شده را بازیابی کنید. برای این مسئله بروزرسان هوشمند ژاکت همیشه قبل از عملیات آپدیت از نسخه قبلی فایل شما یک بکاپ می‌گیرد که در صورت نیاز بتوانید به راحتی آن را بازیابی کنید.

اطلاع رسانی سریع آپدیت به مدیر سایت

یکی دیگر از قابلیت های آپدیت خودکار ژاکت این است که هر زمان قالب یا افزونه شما آپدیت شود یک ایمیل اطلاع رسانی برای مدیر سایت ارسال می‌کند. در نظر بگیرید اگر این امکان نبود مدیر سایت شما مدام باید به سایت سر بزند و بررسی کند که آیا آیتمی بروز رسانی ارائه داده است یا خیر!

بروز رسان هوشمند ژاکت یک دستیار کمکی برای طراحان سایت

معمولا طراحان برای طراحی سایت مشتریان خود، قالب و افزونه های مورد نیاز را با اکانت شخصی خریداری می کنند. پس از طراحی سایت یکی از معضلات آنها این است که باید مدام این آپدیت ها را از سایت مبدا دریافت و در اختیار مدیر سایت قرار دهند. از طرفی اینکه بخواهند دسترسی حساب خود را به مشتریان بدهند نیز امکان پذیر نیست؛ اما برای این مسئله کافی است صرفا در ژاکت دامنه سایت مشتری خود را برای محصول ثبت کنند. در این حالت مدیر سایت بدون نیاز به داشتن دسترسی اکانت طراح سایت، مستقیما امکان استفاده از آپدیت خودکار آن محصول را خواهد داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه حتما صفحه  آپدیت خودکار ژاکت را بررسی بفرمایید.

انتهای رپرتاژ اگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وردپرس آپدیت خودکار هوشمند ژاکت مدیر سایت افزونه ها سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم

در حال حاضر هیچ درمان قطعی و مشخصی برای اوتیسم شناسایی نشده است، اما روش‌های زیادی برای کاهش علائم و افزایش توانایی‌های فرد مبتلا وجود دارد، اگر اطرافیان کودک با نشانه‌های رفتاری آغازین اختلال اوتیسم آشنا باشند، با انجام مداخلات به‌هنگام می‌توانند از تشدید علائم آن جلوگیری کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اوتیسم که به علت وجود نقص‌هایی در برقراری ارتباط اجتماعی، ارتباط چشمی، مناسبت‌های اجتماعی و فرو رفتن فرد مبتلا در خود است، به معنای لغوی در خود ماندگی نیز شناخته می‌شود و در گروه اختلالات عصبی-رشدی قرار دارد، زیرا بر رشد عصبی و عملکرد مغز تأثیر می‌گذارد و از ابتدای دوره رشد کودک آغاز می‌شود و تا پایان عمر او ادامه خواهد داشت‌.

برای درمان اختلال اوتیسم داروی خاصی وجود ندارد و تنها با مداخله‌های آموزشی و رفتاری طولانی مدت می‌توان از شدت علائم آن کاست، این اختلال در سه سال اول زندگی کودک آغاز می‌شود که اگر اطرافیان کودک با نشانه‌های رفتاری آغازین آن آشنا باشند، با انجام مداخلات به‌هنگام مانند رفتاردرمانی، کار درمانی و آموزش ویژه می‌توانند از تشدید علائم آن جلوگیری کنند.

در حال حاضر هیچ درمان قطعی و مشخصی برای اوتیسم شناسایی نشده است، اما روش‌های زیادی برای کاهش علائم و افزایش توانایی‌های فرد مبتلا وجود دارد، به نظر می‌رسد تشخیص زودهنگام بیماری و شروع روش‌های درمانی تأثیرات مثبت بیشتری بر بهبود وضعیت فرد داشته باشد.

نقش و تأثیر خانواده‌ها در تشخیص اختلال اوتیسم فرزندان

امیر سالار شریفی، روان‌شناس و مشاور خانواده و دانشجو دکتری روان‌شناسی کودکان استثنایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص غربالگری اوتیسم اظهار می‌کند: اولین افرادی که می‌توانند به صورت آگاهانه و با مداخله زودهنگام متوجه وجود این اختلال شوند، خانواده‌ها هستند.

وی با بیان اینکه خانواده‌ها باید در صورت تشخیص این اختلال آن را بپذیرند و دست به انکار نزنند، می‌افزاید: والدین باید آگاهانه، بدون تعصب و با پذیرش بالا با مشاهده رفتارها و نشانه‌هایی که نسبت به رشد فرزندشان متفاوت است، به متخصصانی که صلاحیت تشخیص این اختلال را دارند مراجعه و مراحل آزمون و مصاحبه را طی کنند تا بتوانند بروز قطعی این اختلال را تشخیص دهند.

این آهنگ‌ساز و فعال حوزه موسیقی درمانی با اشاره به اینکه پس از تشخیص قطعی فرد متخصص نسبت به بروز اختلال طیف اوتیسم باید سعی بر بهبود و کاهش علائم اختلال داشته باشیم، ادامه می‌دهد: به‌طور معمول علائم اختلال طیف اوتیسم در بازه سنی دو تا پنج سال بروز پیدا می‌کنند و فقدان انجام فعالیت‌های معمول می‌تواند هشدار دهنده این موضوع باشد، برای مثال کودک در زمانی که به نسبت همسالان باید توانایی سخن گفتن داشته باشد، اما سخن نمی‌گوید، می‌تواند نشانه‌ای برای ابتلاء به اختلال طیف اوتیسم باشد.

شریفی عنوان می‌کند: دوری کردن از برقراری ارتباط چشمی با دیگر افراد، درگیری‌های حسی مانند بال بال زدن، مشکلات تغذیه و گوارشی، گریه و بی‌تابی بسیار زیاد ناشی از اضطراب بالا، بازی با وسایل محدود یا دوری کردن از انجام بازی‌هایی که اقتضای سن فرزندان است، می‌تواند از دیگر نشانه‌های اولیه تشخیص اختلال طیف اوتیسم باشد.

وی با تاکید بر اینکه اختلال اوتیسم شامل طیف‌های گوناگون است و امکان دارد فرد اوتیسم تنها تعداد محدودی از نشانه‌های این اختلال را دارا باشد، اضافه می‌کند: هرچه بروز و ظهور نشانه‌ها در فرد کمتر باشد، با طیف خفیف‌تری از اوتیسم مواجه خواهیم بود و هرچه تعداد و شدت بروز علائم بیشتر شود، با طیف شدیدتری از اختلال اوتیسم روبه‌رو خواهیم بود.

این روان‌شناس با یادآوری این نکته که بهترین برخورد خانواده‌ها در مواجهه با بروز اختلال طیف اوتیسم در فرزندان، پذیرش است، خاطرنشان می‌کند: افراد اوتیسم در یک بازه زمانی طلایی که به طور معمول کمتر از سن ۱۱ سالگی است، می‌توانند دست به اقدام برای بهبود عملکرد و کاهش علائم بزنند، اما با انکار والدین اقدامی برای بهبود صورت نمی‌گیرد و این زمان طلایی از دست می‌رود.

شریفی می‌افزاید: با توجه به اینکه اعصاب و نورون‌های کودکان اوتیسم در سن طلایی تشخیص، قابلیت بازسازی خود و باز ارتباط‌گیری با دیگر اعصاب را دارند و انعطاف‌پذیری عصبی در سیستم عصبی کودکان اوتیسم اتفاق می‌افتد که سبب بهبود عملکرد آن‌ها می‌شود، نیاز است با مداخله‌های زودهنگام و اقدامات برنامه‌ریزی شده فرد اوتیسم تحت درمان قرار بگیرد.

وی در خصوص مراحل غربالگری و تشخیص اوتیسم بیان می‌کند: سازمان بهزیستی کشور و بعضی از سازمان‌های خصوصی آزمون‌هایی مجازی را در صفحه موتورهای جست‌وجوگر ایجاد کرده‌اند که خانواده‌ها می‌توانند با شرکت در این آزمون‌ها و پاسخ به سوالات آن تشخیص اولیه نشانه‌های اوتیسم را انجام دهند، اما باید برای تشخیص قطعی به متخصص مراجعه کنند.

دانشجو دکتری روان‌شناسی کودکان استثنایی با تاکید بر اینکه نباید برای تشخیص قطعی به نتایج آزمون‌های مجازی اکتفا کرد، می‌گوید: غربالگری اختلال اوتیسم در سنین متفاوت به علت ویژگی‌ها و رفتارهای هر دوره سنی، سوالات متفاوتی دارد و نیاز است برای تشخیص قطعی و دقیق‌تر این اختلال به افراد متخصص مراجعه شود.

شریفی در خصوص هزینه‌های غربالگری عنوان می‌کند: استفاده از آزمون‌های مجازی برخط برای تشخیص خانگی و مراجعه به سازمان بهزیستی برای انجام غربالگری رایگان است و هزینه‌ای برای خانواده‌ها ندارد، اما مراجعه به مراکز خصوصی، خانواده‌ها باید هزینه‌ای را پرداخت کنند.

تشخیص اولیه اختلال اوتیسم با انجام غربالگری / ‏زمان‬ طلایی تشخیص اوتیسم را از دست ندهید

معصومه یزدانی‌پور، پژوهشگر حیطه کودکان با نیازهای خاص و مدرس دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه فرد اوتیسم نمی‌تواند به صورت اختیاری علائم و نشانه‌های اختلال اوتیسم را کنترل کند، اظهار می‌کند: نداشتن توانایی کنترل کردن نشانه‌ها مربوط به مسئله‌های عصب شناختی است که باعث می‌شود فرد اوتیسم رفتارهایی را از خود بروز دهد که اختیاری نبوده و کنترل آن در توان او نیست.

وی با بیان اینکه انجام غربالگری، مرحله اولیه تشخیص اختلال اوتیسم است و نمی‌تواند سبب کنترل نشانه‌های اوتیسم در افراد شود، می‌افزاید: هرچه غربالگری تشخیص اوتیسم زودتر انجام شود، مؤثرتر خواهد بود، چراکه فرد اوتیسم سریع‌تر وارد فرایند درمان می‌شود و مراحل آن را طی می‌کند.

این دانشجو دکتری روانشناسی و آموزش کودکان با نیازهای خاص با اشاره به اینکه شرایط گوناگونی برای تشخیص اختلال اوتیسم در افراد به‌ویژه کودکان وجود دارد، ادامه می‌دهد: هنگامی که والدین متوجه وجود تفاوت‌های رفتاری میان فرزند خود و دیگر همسالانش شوند، باید برای تشخیص قطعی به متخصص مراجعه کنند، برای مثال اگر فرزندشان در برقراری ارتباط عملکرد ضعیفی داشته باشد و از تماس چشمی با دیگران خودداری کند یا در مواجهه با نور شدید شروع به جیغ زدن کند، می‌تواند نشانه‌هایی از اختلال اوتیسم باشد.

یزدانی‌پور عنوان می‌کند: با افزایش سن فرد اوتیسم، روزهای بیشتری برای مداخله به‌هنگام از دست می‌رود و امکان دارد نتوانیم از دوران طلایی تشخیص اوتیسم به خوبی استفاده کنیم؛ هنگامی که والدین اطلاعات کافی در خصوص تشخیص اختلال اوتیسم در فرزند خود را نداشته باشند، تشخیص اختلال اوتیسم در تعامل فرزند با دیگران صورت می‌گیرد.

وی اضافه می‌کند: با افزایش سن کودک اوتیسم و ورود او در جمعی از افراد هم‌سن و برقراری ارتباط با آن‌ها در قالب کلاس‌های آموزشی سبب بروز تفاوت رفتار فرد اوتیسم با دیگر هم‌سن‌وسالان می‌شود، اما به‌طور معمول در این شرایط مقداری از زمان طلایی تشخیص را از دست داده‌ایم و باید در صورت تشخیص، مداخله به‌هنگام صورت گیرد.

پژوهشگر حیطه کودکان با نیازهای خاص خاطرنشان می‌کند: منظور از مداخله به‌هنگام، برگزاری دوره‌های درمانی برای کودکان زیر شش سال است، زیرا در این سن مغز کودکان انعطاف‌پذیری بیشتری دارد و با انجام تمرین‌های درمانی مانند کار درمانی، بازی درمانی و توانبخشی شناختی، ارتباط بیشتری میان اعصاب مغزی کودک برقرار می‌شود که سبب بهبود عملکرد او خواهد شد.

یزدانی‌پور با اشاره به اینکه گاهی تشخیص اختلال در برخی از افراد اوتیسم در طرح سنجشی که برای ورود کودکان به مدرسه برگزار می‌شود، صورت می‌گیرد، می‌افزاید: به صورت کلی در تشخیص اختلال اوتیسم در کودکان، اطرافیان کودک شامل والدین، خانواده، معلم و مربی متوجه بروز رفتارهای متفاوت کودک می‌شوند و با ارجاع دادن او به متخصص روان‌شناس و روان‌پزشک فرایند تشخیص قطعی کودک انجام می‌گیرد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین ابزار روان‌شناس‌ها برای تشخیص اختلال اوتیسم، بررسی تاریخچه خانوادگی، مصاحبه و مشاهده است، تصریح می‌کند: به طور معمول با بررسی تاریخچه خانوادگی در ابتلاء به اختلال اوتیسم و مصاحبه با والدین فرد مبتلا می‌توانیم بروز اختلال اوتیسم را تشخیص دهیم، همچنین برای بررسی عملکرد و توانمندی‌های فرد اوتیسم نیاز است تا این افراد در یک آزمون هوشی شرکت کنند، اگرچه آزمون‌های دیگری برای تشخیص اختلال اوتیسم وجود دارد، اما بیشتر جنبه پژوهشی دارند و کمتر در تشخیص‌های بالینی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بر این اساس، هنگامی که از درمان اختلال طیف اوتیسم صحبت می‌کنیم، منظور مداخله‌های به‌هنگام است که سبب کنترل شدت بروز علائم و نشانه‌های این اختلال می‌شود، برای مثال با مداخله زودهنگام می‌توان بیش‌تحریکی و کم‌تحریکی افراد اوتیسم را کنترل کرد، اما نمی‌توان به صورت کامل شدت نشانه‌های فرد اوتیسم را به صفر رساند و از بین برد.

تشخیص به موقع اختلال اوتیسم توسط والدین در بهبود و کنترل علائم فرد اوتیسم نقش بسزایی دارد، بنابراین والدین باید با مطالعه و کسب آگاهی در خصوص مراحل رشد کودک، فرزند خود را در ابعاد مختلف فردی، اجتماعی، رفتاری و ذهنی مورد بررسی قرار دهند و در صورت وجود ناهماهنگی، از انکار دوری کنند و به شناسایی و درمان اختلال بپردازند تا با استفاده از زمان طلایی تشخیص بتوانند شدت نشانه‌های این اختلال را در فرزند خود کاهش دهند.

کد خبر 747069

دیگر خبرها

  • بلوار شهدای غواص تبریز به دوربین ثبت سرعت مجهز می‌شود
  • آخرین آپدیت امنیتی ویندوز ممکن است VPN را مختل کند
  • روند تعویض شناسنامه در استان بوشهر تسریع می‌شود
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید