Web Analytics Made Easy - Statcounter

حتما در خصوص قابلیت، ارسال پیام کوتاه در ورد پرس شنیده اید، در تعریف ورد‌پرس‌ها، باید بگوییم که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای پر مخاطب است؛ که افزونه‌ پیامکی جانبی بسیاری برای آن ساخته شده است. ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۳ بازار نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر، سیستم مدیریت محتوای ورد پرس؛ بعد از جوملا، دومین افزونه فراگیر و در حال استفاده، سیستم مدیریت محتوا، در دنیا است؛ که سادگی و کاربرد آسان آن سبب شده تا مورد اقبال قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در واقع، افزونه‌ی وردپرس پلاگینی است که با نصب شدن بر روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس این امکان را به کاربران خود می‌دهد که به طور مستقیم از داخل وردپرس به پنل اس ام اس خود متصل شوند و از این طریق از خدمات پیام کوتاه بهره‌ گیرند.
در این مقاله قصد داریم علاوه بر معرفی افزونه ورد پرس، به کارآیی آن در وب سرویس SMS سامانه پیام کوتاه قاصدک بپردازیم.
همانطور که گفتیم، سیستم مدیریت محتوای ورد پرس این امکان را به کاربران خود می‌دهد؛ که به طور مستقیم از داخل وردپرس به پنل پیام‌کوتاه خود متصل شوند، سامانه پیام کوتاه قاصدک نیز، چنین ساختاری را برای راحتی کاربران، فراهم آورده است.

یکی از کارآیی های وردپرس این است که با نصب آن، دیگر لازم نیست؛ برای انجام کارهایی مانند ارسال و دریافت پیامک، دریافت گزارش تحویل پیامک، فیلترگذاری پیامک، ارسال تیکت و … از طریق مرورگر خود به سامانه‌ی پیامکی مورد نظرتون مراجعه کنید. همانطور که احتمالاً متوجه شده‌اید، افزونه وردپرس سامانه پیامک قاصدک، به شما کمک می‌کند به صورت خودکار اقدام به ارسال و دریافت پیامک از طریق وردپرس نمایید.

افزونه پیامک وردپرس در دو نسخه رایگان و نسخه تجاری موجود است که معمولا اکثر وب سایت ها از نسخه رایگان آن استفاده می‌کنند. سامانه پیامک قاصدک نیز، به عنوان یکی از سامانه های پیشگام در حوزه ارتباطات پیام کوتاه، در سه پلن سرویس رایگان، سرویس طلایی و سرویس نقره ای در حال ارائه خدمات به آن دسته از مشتریان می‌باشد که تمایل دارند؛ از افزونه ورد پرس برای ارسال پیام‌کوتاه استفاده کنند.

در ادامه به برخی از کاربردهای مدیریت محتوای سامانه پیامک قاصدک؛ اشاره می‌کنیم:

یکی از مهم‌ترین دلایل استفاده از افزونه پیامک وردپرس، ارسال پیامک به مشتری و مدیریت سایت بعد از ثبت سفارش است. از دیگر قابلیت های این افزونه های پیامکی، ثبت نام کاربر و ورود با شماره موبایل و همچنین ارسال کدفعال سازی در وردپرس است.

ارسال پیامک به مدیر و کاربر سایت بعد از تکمیل فرم تماس، ارسال پیامک به مشتری و مدیر سایت بعد از خرید از فروشگاه اینترنتی محصولات دانلودی، ایجاد خبرنامه پیامکی در وردپرس و ارسال پیامک به کاربران سایت از دیگر مزایای استفاده از ورد پرس است.

در ادامه به چند ویژگی های این افزونه در سامانه پیامک قاصدک اشاره می‌کنیم

ثبت شماره موبایل مدیر برای دریافت هرگونه اطلاعیه های پیامکیتأیید اشتراک به همراه کد فعال سازیارسال پیام خوش آمد گویی هنگام ثبت نامافزودن فیلد شماره موبایل به شناسنامه کاربری و فرم نام‌نویسیارسال پیامک به مشترکین هنگامی که پست جدید منتشر می شودارسال پیامک زمان انتشار نگارش تازه وردپرسفرم ارسال پیامک در پنل مدیریتآرشیو پیام های ارسال شدهنمایش اعتبار پنل پیامک قاصدک

راهنمای فعال‌سازی افزونه پیامک وردپرس

برای اتصال وردپرس به پنل سامانه پیامک قاصدک، در ابتدا ثبت نام کرده و سپس با دریافت و نصب ماژول ورد پرس، تنظیمات مربوط به سرویس را در تب درگاه؛ بررسی کنید، شما باید نام درگاه را ghasedak.io انتخاب نمایید و نام کاربری را با Apikey خود در پنل قاصدک پر کنید و رمز API را خالی بگذارید و در صورت نیاز شماره ارسال کننده پیامک را مشخص نمایید. با انجام تنظیمات مربوطه؛ شما به پنل پیام کوتاه قاصدک متصل می شوید و تمامی پیامک هایی که می‌خواهید، از طریق وب سرویس SMS قاصدک ارسال خواهد شد.

نکته ای که در این خصوص باید به یاد داشته باشید این است که برای استفاده از خدمات وردپرس، یک پنل انتخاب کنید؛ ترجیح بر این است که پنل انتخابی شما دارای سرویس اعتبار سنجی، باشد تا بدون داشتن خط خدماتی نیز بتوانید به راحتی و به بالاترین سرعت ممکن، بدون هیچ محدویتی بتوانید، پیام‌های خود را ارسال نمایید.

شما می توانید برای اطلاعات بیشتر در خصوص وردپرس صفحه راهنمای سایت سامانه پیام کوتاه قاصدک را بررسی کنید.


انتهای پیام/

R30411/P/S1407/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟

«سلام یارانه کمک معیشتی رو برو بگیر خودمم گرفتم» دریافت این پیامک بخصوص اگر از شماره‌ای آشنا باشد، باعث می‌شود تا ناخودآگاه روی لینک بزنید، صفحه پرداختی که مقابلتان باز شد، باید مبلغی را پرداخت کنید که البته زیاد هم نیست، اطلاعات کارت بانکی را می‌نویسید و زدن دکمه پرداخت، نقطه پایانی است بر همه ماجرا: حالا گوشی شما هک شده و در حداقل زمان حسابتان خالی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، آنچه در ادامه می‌خوانید گزارش روزنامه «ایران» درباره پیامک‌های کلاهبرداری و نحوه شناسایی آنها است:
پیامک‌های جعلی یکی از جدیدترین شیوه‌های کلاهبرداری و جرایم سایبری در سال‌های اخیر است که با وجود اطلاع‌رسانی‌های گسترده و ایجاد مکانیزم‌های بانکی، همچنان افراد زیادی قربانی می‌شوند.
 فاطمه علایی، کارشناس حقوقی با اشاره به اینکه با دیجیتالی شدن زندگی امروز، افراد بیش از هر زمان دیگری در معرض تهدید، خطر و کلاهبرداری قرار دارند، می‌گوید: کلاهبرداری‌های جدید که تنها با متنی کوتاه در یک پیامک اتفاق می‌افتند متأسفانه در بسیاری از مواقع موفقیت‌آمیز هستند. گاهی برخی از این پیامک‌ها به درجه‌ای از پیشرفت رسیده‌اند که تنها با باز کردن پیامک یا کلیک کردن روی لینک مندرج در آن، علاوه بر دسترسی مجرمان به اطلاعات شخصی شما، به منابع مالی‌تان نیز دسترسی پیدا می‌کنند.
 هر چند پلیس و نهادهای انتظامی، مالی و فرهنگی همواره درباره این‌گونه کلاهبرداری‌ها و جرایم سایبری اطلاع‌رسانی می‌کنند، اما گویا هنوز دام‌های پیامکی برای کلاهبرداران جذابیت زیادی دارد و متأسفانه بخش اعظم شکایات ثبت‌شده در حوزه جرایم سایبری به پیامک‌های جعلی مربوط است.

این کارشناس حقوقی خاطرنشان می‌کند: وقتی درباره بزه یا کلاهبرداری صحبت می‌شود، باید به این موضوع توجه کنیم که جرم پدیده‌ای اجتماعی است و هر کجا جامعه‌ای باشد، جرم هم وجود دارد. در واقع جرم زائیده اجتماع است و برای ایمن کردن جامعه باید قانونگذار، رسانه و دستگاه‌های ذی‌ربط وظایف خود را انجام دهند تا جامعه نسبت به جرم ایمن شود.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های مختلفی از مردم می‌توانند درگیر کلاهبرداری‌های اینترنتی از جمله پیامک‌های جعلی شوند، می‌گوید: در واقع، معمولاً کسانی که در حوزه‌های سایبری توانمندی بالا دارند و هکر هستند هیچ وقت برای مبالغ پایین ریسک نمی‌کنند. مجرمان سایبری که در این زمینه فعالیت می‌کنند غالباً انسان‌های توانمندی نیستند و فقط روی غفلت مردم حساب می‌کنند. آنها بررسی می‌کنند که مردم روی چه موضوعی تمرکز دارند و سپس همان را به عنوان شگرد خود مورد استفاده قرار می‌دهند. در مرحله بعد پیامک ارسال می‌شود و دریافت‌کننده با کلیک روی لینک و ورود به یک صفحه جعلی در نهایت به نصب یک نرم‌افزار موبایلی هدایت می‌شود، در حالی که این برنامه یک بدافزار است و به همه اطلاعات موبایل دسترسی دارد. با این روند مجرم می‌تواند به حساب‌های بانکی فرد بزه‌دیده دسترسی داشته باشد؛ در مرحله بعد، مجرم از شماره فرد بزه‌دیده همان پیامک مجرمانه را به افراد دیگری ارسال می‌کند و این فرد نیز خودش ناخواسته یک گره جدید در این پیامک مجرمانه خواهد شد و این روند ادامه پیدا می‌کند.
 
چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟

 پیامک‌های جعلی به اذعان کارشناسان حوزه جرایم سایبری دو مشخصه مهم دارند؛ اول اینکه این پیامک‌ها با سر شماره‌ معمولی ارسال می‌شوند و مشخصه دیگر لینک موجود در پیامک‌هاست.
علایی در این زمینه می‌گوید: باید توجه داشته باشید که ارگان‌های خدماتی و دولتی پیامک را از شماره موبایل ارسال نمی‌کنند و به محض دیدن پیامکی با شماره موبایل از سوی هر ارگان دولتی یا خدماتی بدانید که صد درصد کلاهبرداری است. مورد دوم درباره لینک است؛ با بررسی دامنه می‌توان از جعلی بودن لینک مطمئن شد. دامنه لینک سازمان‌های دولتی و خدماتی«.ir» است و هرگاه لینکی از سوی سازمان دولتی با دامنه «com.» مشاهده شد، نشان می‌دهد کلاهبرداری است.

این کارشناس حقوقی با بیان اینکه برای تشخیص پیامک جعلی و کلاهبرداری باید مواردی را در نظر داشته باشید، می‌گوید: منبع پیامک را بررسی کنید. اگر شماره فرستنده ناشناس، نامعتبر یا مشکوک باشد، احتمال دارد با پیامکی جعلی طرف باشید. سپس باید محتوای پیامک را بررسی کنید. اگر پیامک حاوی درخواست وجه، اطلاعات شخصی، لینک یا کد باشد، ممکن است جعلی باشد. به‌خصوص اگر پیامک حاوی تهدید، فشار یا عجله باشد. پیامک‌هایی که شما را به واریز سود یا قطع شدن یارانه و مسائلی از این دست هدایت می‌کنند، عمدتاً جعلی هستند. حتی نحوه نوشتار پیام‌های جعلی هم معمولاً دارای غلط‌های املایی یا نگارشی است.

علایی ادامه می‌دهد: برای جلوگیری از کلاهبرداری، باید در صورت دریافت پیامک مشکوک، قبل از هر عملیات، با سازمان یا شخص مورد نظر تماس بگیرید و صحت پیام را بررسی کنید. همچنین باید از ورود به لینک‌های ناشناس، تأیید کدهای نامعلوم، پرداخت وجه به حساب‌های ناآشنا یا ارسال اطلاعات حساس خودداری کنید. اگر زمانی پیامکی دریافت کردید و مطمئن نبودید که پیامک کلاهبرداری است یا نه، بهتر است که هیچ عملی انجام ندهید. به هیچ عنوان به پیامک پاسخ ندهید، لینک را باز نکنید، کد را وارد نکنید یا وجه را انتقال ندهید. اگر کلاهبرداری موفقیت‌آمیز باشد، اطلاعات موجود در تلفن همراه‌تان دزدیده می‌شود و اگر اطلاعات بانکی و حساب‌های ارز دیجیتال را هم در گوشی ذخیره می‌کنید، مجرمان سایبری به‌راحتی می‌توانند تمام حساب‌های بانکی و دیجیتالی‌تان را خالی ‌کنند. بنابراین از ذخیره‌سازی اطلاعات مالی و غیرمالی خود در تلفن همراه خودداری کنید.
وی تأکید می‌کند: چنانچه قابلیت احراز هویت چندمرحله‌ای تلفن همراه و اپلیکیشن‌های شما فعال است، امنیت دستگاه هوشمند شما اجازه هک شدن اطلاعات را به مجرمان سایبری نمی‌دهد و می‌توانید در مواجهه با کلاهبرداری‌های پیامکی در امان بمانید.
 
شکایت خود را در پلیس فتا مطرح کنید
به توصیه این کارشناس حقوقی، هر چند جرایمی‌از قبیل کلاهبرداری‌های پیامکی جزو دعاوی کیفری محسوب می‌شود، اما بهتر است به طور کلی برای طرح دعاوی جرایم اینترنتی شکایت خود را در پلیس فتا مطرح کنید. برای این کار هم می‌توانید از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای و هم از طریق دادسرای نزدیک محل زندگی خود اقدام کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • مرکزی| مهمانان ناخوانده‌ای به نام «پیامک‌های تبلیغاتی»
  • شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • حکم جلب شما صادر شد