Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@18:28:45 GMT

معرفی مارکت وردپرس تم فور

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۱۹۵۰

در شبکه جهانی اینترنت، امروزه مردم زیادی در آن حضور دارند و هر روز به تعداد افرای که با این شبکه جهانی  آشنا می‌شوند، افزوده می‌شود. از این شبکه؛ با هر کاربردی مانند آموزش، توسعه زیر ساخت‌های مهم هر کشور در بخش  IT، مکانیزم و الکترونیک سازی سازمان‌های دولتی و غیره می‌توان از آستفاده کرد. افرادی که به دنبال توسعه و رونق بیشتر کسب و کار خود هستند، سعی می‌کنند کسب و کارشان را نیز به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در طی سال‌های اخیر با توجه به ارتقاء و رفع مشکلات مربوط به زیرساخت‌های اینترنت کشور، آمار قابل توجهی از مردم در شبکه‌های اجتماعی و اینترنت حضور یافته‌اند. به همین سبب فعالیت کسب و کارهای آنلاین در ایران بیشتر از قبل گردیده است و به آن از سوی مردم و دولت توجه بیشتری می‌شود.

شرکت‌ها، سازمان‌ها و حتی همه قشرهای دیگر جامعه به دنبال تاسیس وب‌سایت برای فعالیت خود هستند. اما به دلیل عدم تخصص و دانش در این زمینه، به مشکل بر می‌خورند. برخلاف تصور عده‌ای، راه‌اندازی وب‌سایت آنقدر هم دشوار نیست و تنها با چند کلیک می‌توان یک وب‌سایت شخصی یا فروشگاهی راه‌اندازی کرد. با وجود سیستم‌های مدیریت محتوای رایگانی مانند WordPress به آسانی هر فرد می‌تواند مالک یک وب‌سایت باشد.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس، بیش از هزاران توسعه دهنده و برنامه نویس در سراسر جهان دارد که این طیف وسیع توسعه دهنده، وردپرس را به محبوب‌ترین و معروف‌ترین CMS در دنیا تبدیل کرده است. وردپرس در کنار هزاران ماژول (افزونه) و قالب به پراستفاده‌ترین سیستم در دنیا، خصوصاً در ایران تبدیل شده است.

جالب است بدانید که بیش از 76 میلیون وب‌سایت در جهان براساس وردپرس طراحی شده‌اند و بیش از 10 میلیون وب‌سایت معروف جهان (یعنی حدود 34 درصد) از وردپرس استفاده می‌کنند. این آمار و ارقام بالا نشان دهنده فراگیر بودن وردپرس است.

در ایران هم، طراحان وب‌ و شرکت‌های فعال در این زمینه، این سیستم را برای مشتریان خود انتخاب کرده‌اند.
کاربری آسان و سریع، امنیت بالا، تنوع بالا در قالب‌ها و افزونه‌ها و امکانات آن‌ها و مقرون به صرفه بودن آن از مزایای مهم وردپرس می‌باشد. در ایران نیز وب‌ سایت تم فور، در حوزه وردپرس فعالیت می‌کند و صدها افزونه و قالب وردپرس را به صورت کاملاً فارسی و اورجینال در اختیار ایرانیان قرار می‌دهد.

به گفته موسس این وب‌سایت، برای محصولات تم فور، آموزش‌های حرفه‌ای تولید شده است و صفر تا صد تهیه قالب وردپرس و افزونه وردپرس توسط این مجموعه صورت می‌گیرد.

با وجود چنین وب‌سایت‌های خدماتی در ایران می‌توان با تهیه یک قالب و چند افزونه وردپرس، در سریع‌ترین زمان ممکن هر نوع وب‌سایتی را راه‌اندازی کرد. همچنین مشتریان این وب‌سایت به سیستم آپدیت هوشمند مجهز خواهند بود که تنها با یک کلیک می‌توانند افزونه‌های وب‌سایت‌شان را بدون زحمت به‌روز کنند.

خدمات و کیفیت مناسب، قیمت‌های مقرون بصرفه، به‌روز رسانی‌های سریع، پشتیبانی همیشگی، محصولات کاربردی، امکان نصب نامحدود از مزایا و ویژگی‌های متماز این وب‌سایت به شمار می‌رود.

مارکت تم فور، در 21 بهمن ماه 1395 توسط مسعود درویشی، طراح وب و توسعه دهنده خوش ذوق ایرانی فعالیت خود را شروع کرده و تاکنون موفقیت چشمگیری در این حوزه داشته است.

وب‌سایت: https://themefour.com
  کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۱۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر

در فو فایتر طی قراردادی به ارزش 414 میلیون دلار، شرکت میلنیوم اسپیس سیستمز توسعه هشت ماهواره مجهز به دوربین های الکترواپتیکال و فروسرخ برای ردیابی موشک ها از مدار زمین را بر عهده خواهد داشت.

آژانس توسعه فضایی (Space Development Agency) آمریکا به تازگی اعلام کرد که شرکت میلنیوم اسپیس سیستمز (Millennium Space Systems) قرار است ماهواره های دفاع موشکی پروژه فو فایتر ( FOO Fighter ) را توسعه دهد. طی قراردادی به ارزش 414 میلیون دلار، میلنیوم اسپیس سیستمز هشت ماهواره برای ارائه "کنترل آتش" سامانه دفاع موشکی زمینی را ارائه خواهد کرد.

براساس گزرش عصرایران، به طور کلی، کنترل آتش شامل فناوری های مختلفی مانند رادار یا حسگرهای دیگر، کامپیوترها و تسلیحات را در یک سامانه منسجم ترکیب می کند که توانایی شناسایی تهدیدات و اهداف را فراهم کرده و سپس سلاح ها یا دیگر اقدامات متقابل را به سمت آنها هدایت می کند.

تحویل فو فایتر تا سال 2027

میلنیوم اسپیس سیستمز که در مالکیت شرکت بوئینگ قرار دارد باید این ماهواره ها را تا سه ماهه اول سال 2027 تحویل دهد. این پروژه با نام کامل Fire-Control On Orbit-Support-To-The-War Fighter یا به اختصار فو فایتر بخش مهمی از زنجیره کشتار دفاع موشکی پنتاگون را تشکیل خواهد داد.

نمونه اولیه مجموعه ماهواره های فو فایتر دارای دوربین های الکترواپتیکال و فروسرخ برای ارائه گزینه های جدید کنترل آتش است.

حسگرهای کنترل آتش، آنهایی هستند که قادر به ردیابی اهداف با دقت بالا و ارائه مختصات دقیق برای جنگنده ها یا سامانه تسلیحاتی روی زمین - در این مورد، رهگیرهای دفاع موشکی - هستند.

این ماهواره ها به شناسایی، هشدار و ردیابی دقیق تهدیدات موشکی پیشرفته، از جمله سامانه های موشکی ابرصوت کمک خواهند کرد. هدف نهایی افزایش قابلیت های جهانی کنترل آتش است.

ماهواره های فو فایتر با افزایش برد تشخیص موشک های ابرصوت ارتفاع پایین، در مقایسه با موشک های بالستیک قاره پیما، زمان هشدار را برای شناسایی و پاسخ به تهدیدات ابرصوت افزایش می دهند.

در شرایطی که در اصل شبیه به مجموعه لایه ردیابی (Tracking Layer) است، اما ماهواره های فو فایتر مجزا هستند. مجموعه لایه ردیابی فقط برای نظارت بر موشک های ابرصوت با قابلیت مانور بالا بهینه شده است.

به گفته درک تورنیر، مدیر آژانس توسعه فضایی، برنامه فو فایتر نمایشی عملیاتی از تلاش های کنترل آتش ارائه می کند که جدا از تلاش های جاری هشدار/ردیابی موشک و دفاع موشکی ما، اما مکمل آنها است.

ماهواره هایی برای افزایش قابلیت های دفاع موشکی

اگرچه جزئیات این پروژه بیشتر محرمانه باقی مانده است، درک تورنیر در جریان اجلاس نیروی هوایی 2023 فاش کرد که ماهواره های فو فایتر برای نظارت بر چند تهدید نامشخص که مجموعه لایه ردیابی در حال حاضر به آنها رسیدگی نمی کند، توسعه می یابد.

تورنیر به این نکته نیز اشاره داشت که در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش، فناوری حسگر کنترل آتش در ترانش 3 (Tranche 3) و ترانش 4 (Tranche 4) مجموعه لایه ردیابی، ماهواره هایی که قرار نیست به ترتیب تا سال 2028 و 2030 پرتاب شوند، گنجانده می شود.

به گفته جیسون کیم، مدیرعامل میلنیوم اسپیس سیستمز، پروژه فو فایتر برای مقابله با تهدیدات پیشرفته طراحی شده است. این یک ماموریت حیاتی است که به محافظت از آمریکا و متحدان این کشور در برابر تهدیدات پیشرفته کمک خواهد کرد.

آژانس توسعه فضایی در درخواست اولیه خود قصد داشت توسعه ماهواره های فو فایتر را به بیش از یک توسعه دهنده ارائه کند. با این وجود، این طرح تغییر کرده و میلنیوم اسپیس سیستمز به عنوان تنها توسعه دهنده این پروژه انتخاب شده است.

به گفته آژانس توسعه فضایی، این مرکز پیشنهادهای دریافت شده پس از فراخوان را ارزیابی کرده و تشخیص داد که انتخاب یک توسعه دهنده بهترین گزینه ممکن است.

دیگر خبرها

  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر